dimecres, 26 de setembre del 2012

La meva primera nina!

Tot i que em feia molta por, em vaig decidir a intentar fer  -per primera vegada a la meva vida- una nina Tilda del Sal organitzat per Un Taller en la luna.   Aquest n'és el resultat.  El model el podeu veure a la dreta del bloc. Espero que us agradi ...
Mentrestant, miraré d'acabar la feina pendent.

dimecres, 12 de setembre del 2012

 Endreçant robes vaig trobar aquestes en tons grocs i vaig fer-li un estoig al cúter.

He fet també el coixinet que faltava a la "col·lecció" d'estris per al cosidor. Sé que no té cap de les formes habituals, però té la seva raó de ser:

Tenia el seu lloc reservat a la capsa petita

La col·lecció completa!

dissabte, 8 de setembre del 2012

I aquestes altres simplement em van agradar. Són petites i com podeu veure, molt fàcils de fer. Tenia aquests petits marcs d'IKEA i els he aprofitat. Només els he afegit els cors de fusta que tenia per casa i apa! ja estan penjats!

Les gallinetes i la seva història.
Les vaig veure fa molt de temps, un dia remenant per la xarxa. Me'n vaig enamorar. Vaig començar a buscar-les per botigues a Reus, a Barcelona, per internet ... res, a tot arreu estaven exhaurides: no hi havia res a fer. Quan ja m'havia resignat, una amiga a qui estimo molt las va aconseguir i me'n va donar els gràfics. Aquest és el resultat, amb algun petit canvi ... Coia, gràcies!