divendres, 30 de novembre del 2012

Garlanda nadalenca

He pogut acabar a temps la garlanda del Sal del bloc El Rincón de Cami. Li he trobat un lloc on queda força bé i ja la tinc penjada. Les galetes les he fet en feltre -que es molt agraït i fa de bon treballar- i els cors amb la mateixa roba que vaig fer servir per al camí de taula amb les gallines.
El Sal era de 3 galetes i dos cors però hi he posat dos cors més i així m'ha quedat de la mida que jo volia. Els ulls són dos mini botons negres, fixats amb una agulla de cap que segons com, els dóna una mica de llum. A les puntes i entremig hi he posat unes boletes vermelles i verdes que em sembla que la fan més animada.
Us poso un parell de fotos que, com sempre, no són gaire bones ...

Damunt d'un camí de taula de Nadal ...



... i vistos de prop

dilluns, 19 de novembre del 2012

Mode de Paris

Què faria jo sense el punt de creu!  Aquest és el resultat del Sal de Las locas de la mesa camilla. M'ha agradat molt de fer principalment pels colors, però també perquè aquests gràfics es fan gairebé sols i queden molt graciosos. Els Tralalá són la meva darrera descoberta, tot i que segur que tothom ja els coneix de fa temps.
La foto no fa justícia als colors ...


dilluns, 12 de novembre del 2012

Ninos Tilda de Nadal

Sal Tildas del bloc  El rincón de Cami  acabat  (amb dos dies de retard). De fet, encara em falta posar-hi els botons, que no en tenia de nadalencs que m'hi quedessin prou bé. La jaqueta, l'abric, les botes i una de les gorres són de feltre. Si voleu fer aquests ninos, millor que ho feu amb roba, que us costarà menys de manejar, tot i que el resultat m'agrada força, fa més d'hivern... També he fet en feltre, de color cru,  els aplics (cors)  i la bufanda. A les caputxes els he afegit uns picarols: el d'ella vermell i el d'ell, daurat. A veure si us agraden les meves criatures!


dijous, 8 de novembre del 2012

Duo couture

Ja he acabat el Sal del Club Tralala, el Duo Couture. He folrat pels dos costats la tapa d'una capsa de cartró que faig servir per guardar estris de patchwork. Els he acabat amb una punteta de ganxet (crochet). La roba estampada de la base ja la tenia. El dia que se'm faci malbé la capsa, ho desfaré i com que estan muntats l'un al costat de l'altre, sense tallar la roba, els reutilitzaré per algun altre invent o els emmarcaré.

Un costat ...

... i l'altre


A més a més, estic moooolt contenta perquè la Laura i la Marina del blog  fieltrotopia  m'han concedit un premi, el meu primer premi, que m'ha fet molta il·lusió. És un premi solidari que s'atorga als blocs amb menys de 200 seguidors.
És maco, oi que si?



diumenge, 4 de novembre del 2012


El meu nou camí de taula, tot fet a mà,  ja està llest i col·locat al seu lloc. Trobo que hi queda molt bé, li dóna un altre aire, més actual. El que hi tenia abans era de ganxet, mes clàssic. Un dia d'aquests us l'ensenyaré. Tinc moltes coses fetes amb ganxet, que ara sembla que es torna a posar de moda tot i que en un altre estil. 
He fet servir la mateixa roba per damunt que per sota i després l'he repuntat per tot el voltant. Això ha resultat una mica complicat perquè he hagut d'anar comprovant molt sovint que per sota el repunt seguís també la ratlla i els quadrets, sense sortir gens. Ho explico per si alguna inexperta com jo té la mateixa idea: nenes, a sota, roba llisa o estampada!  

Encara no sé què posar-hi damunt ...

La lloca protectora

El detall del repunt per sota

divendres, 2 de novembre del 2012


L’entrada d’avui és diferent de les altres, no és per a compartir cap nou treball.  És per a demanar el vostre ajut i solidaritat. Potser n’haureu llegit alguna cosa o vist el reportatge per TV Reus fa uns quant dies. Es tracta d’ una nena de 6 anys de Les Borges del Camp, que té una malaltia que es diu Aplàsia medul·lar, i necessita un trasplantament de medul·la. La Sara anava a la mateixa clase de la meva néta fins que li van detectar la malaltia. És tan baixa la possibilitat de trobar donants compatibles en aquest cas  (1 entre 40.000), que és necessària una crida a la generositat de totes aquelles persones susceptibles de ser donants.  L’article que us transcric dóna informació dels llocs on es poden adreçar les persones que, amb la seva col·laboracio, vulguin augmentar les possibilitats de curació de la Sara i de mantenir el seu somriure. 
Avui S'INICIA UNA CAMPANYA PER CAPTAR DONANTS DE MEDUL·LA ÒSSIA!
La Sara, una nena de 6 anys, necessita un trasplantament de medul·la òssia!


Tarragona 23.10.2012 // SOLIDARITAT

La Sara, una nena de 6 anys de les Borges del Camp, pateix aplàsia medul·lar i, per això, necessita un trasplantament de medul·la òssia.
L'aplàsia medul·lar, consisteix en la desaparició de cèl·lules mare de la medul·la òssia encarregades de de la producció de totes les cèl·lules de la sang i la possibilitat de trobar una medul·la òssia compatible és d'1 entre 40.000 donants. Per aquest motiu la família de la Sara ha iniciat una campanya de captació de donants de medul·la òssia perquè a més de trobar un donant per la Sara, potser que moltes altres persones que necessiten un transplantament de medul·la per sobreviure trobaran al seu donant. Els llocs acreditats per fer-se donant són l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, al Joan XXII de Tarragona. També es poden consultar altres llocs a la pàgina web 
http://www.fcarreras.org/ca
La familia està fent publicitat del projecte mitjançant una carta on la Sara demana un donant ja que ella vol tenir un vida normal: «Necessito que et facis donant de medul·la, potser tindré sort i seràs compatible amb mi» 
Ajudeu-nos!!!!