dilluns, 17 de desembre del 2012

Amb l'emoció d'ensenyar-vos els regals de les amigues, m'he descuidat d'ensenyar-vos els que vaig fer jo!
Un davantalet per guardar-hi els mistos i penjar a la cuina. Com que no tinc màquina de cosir, estan tots fet a mà. El biaix està cosit per dins i entornat per la part de sota perquè no m'agrada que es vegi el repunt. Per darrera estan folrats amb una roba llisa, color marró.
A mi m'agraden molt i em sembla que a elles també els va agradar força.
Han quedat així:

Així s'aprecia una mica millor la mida

Ahir vaig sopar amb les meves amigues més estimades, a casa d'una d'elles. Ens va fer un sopar deliciós, amb una presentació digna del xef més guardonat. M'ho vaig passar divinament, com sempre que estic amb elles. A l'hora de les postres, tal i com ens agrada fer en aquestes dates, ens vàrem intercanviar uns regalets, tots ben embolicats allargant la sorpresa final!
Us els ensenyo, són aquests:
Aqui hi són tots

Codonyat casolà, una polsera i una bossa per les sabates

Una bufanda i una capsa de galetes, mmm

El codonyat, la bufanda i la bossa de patchwork són fets a mà i us asseguro que sembla que no estiguin ni tocats. Pel que fa al codonyat, que està dient "menja'm", el tastaré avui mateix.

divendres, 7 de desembre del 2012

Ara ja pot fer fred!
Feia tant de temps que no feia mitja, que de sobte em varen venir ganes de fer-me alguna coseta i aquest n'és el resultat, la meva súper bufanda! Potser m'hauria hagut de fer un coll, que ara és el que es porta, però em va semblar que em sentiria massa lligada (sóc una mica malsoferta) . En canvi, la bufanda la puc "graduar" segons la intensitat del vent i el termòmetre de la cantonada ...
M'agraden molt els colors malva i per això vaig triar aquesta llana. El punt es molt fàcil, sempre un pla i un revés, però quan fas el pla, s'agafa la baga de la passada anterior (a sota) en lloc de la que tocaria (a l'agulla)  i així queda més gros el dibuix. Proveu-ho, és molt bonic i ràpid de fer.