dimecres, 2 de juliol del 2014

GRÀCIES AMIGA HAYDEÉ!

Hola a tothom!!!
Des de la meva darrera entrada que he tingut el bloc una mica abandonat ... Primer perquè me'n vaig anar de vacances uns quants dies a París, que no coneixia i que m'ha agradat molt, i després per no trobar el moment. D'altra banda he de revisar a veure què passa amb el Blogovin, que ara no m'arriba automàticament al correu i em sembla que m'hauré perdut la meitat de les coses que publiqueu. De totes maneres, a partir d'avui m'aniré posant al dia amb els vostres blocs.
En arribar a casa em vaig trobar amb una gran sorpresa, el premi que vaig guanyar del Sal-concurs que va organitzar la meva amiga Haydeé:


Estic contentíssima, tot és molt bonic i està molt ben fet, amb un bon gust que es veu en totes i cadascuna de les puntades i detallets d'aquest kit de costura que tanta il·lusió m'ha fet.
Però es que a més a més, m'hi ha afegit aquesta roba típica mexicana que es diu Cambaya, tots aquests fils i una carta molt carinyosa i dues piruletes gegants (una d'elles va anar directa a la panxa de la meva néta Berta, abans de poder-li fer la foto!)


Mireu que ben posades les agulles



I ja us deixo per avui, però espero que per poc temps. Bon estiu!